ESOG İftar Etkinliğinde Buluştu

Elektronik Sporlar ve Oyun Geliştirme Kulübü (ESOG) etkinliklere doymuyor. Mart 2019’da faaliyete başlayan ESOG, 19 Nisan’da gerçekleştirdiği büyük ilgi ve katılımın yaşandığı “Mezunlarla Söyleşi” etkinliği, 7 Nisan – 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiği PUBG Mobile ve League Of Legends Kampüs turnuvalarının ardından, büyük bir iftar organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bartın Merkez’de bir restoranda gerçekleştirilen iftara Bartın Üniversitesi’nde okumakta olan farklı bölüm ve fakültelerden 222 öğrenci ile Türk Telekom Bartın İl Müdürü Süleyman Rıfkı ACAR ve kıymetli eşi de katıldı. YBS Bölüm hocalarımızdan aynı zamanda kulübün Akademik Danışmanı Dr. Fatma SÖNMEZ ÇAKIR, Dr. Öğr. Üyesi Hakan ÖZKÖSE ve Dr. Öğr. Üyesi Kamil ÇELİK’in de yer aldığı etkinlik çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Kulüp öğrenci başkanı Erkin MERCAN tüm katılımcılara teşekkür ederek ESOG’un Güz döneminde daha büyük etkinlikler ve Sosyal Sorumluluk Projeleri ile adını sıkça duyuracağını dile getirdi. Kulüp Danışmanı Dr. Fatma SÖNMEZ ÇAKIR bu büyük organizasyonun düzenlenmesi için efor sarf eden tüm Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine, etkinliğin en önemli işlerinin yapılmasında gayretli çalışan Sosyal Medya, Proje Geliştirme, Konuk Karşılama ve diğer tüm komisyon üyelerine; etkinliğe hem maddi hem manevi katkı sağlayan Hakan ÖZKÖSE ve Kamil ÇELİK hocalarımıza çok teşekkür etti.  “Gurur Günü” ismi verilen iftar etkinliği çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

YAZARLAR
Melike KANBAK