image/svg+xml
image/svg+xml

2019 League of Legends Üniversite Ligi Başlıyor !

Son Güncelleme 7.06.2019

2019 League of Legends Üniversite Ligi başlıyor ! 

League of Legends, önemli organizasyonlarından birisi olan Üniversite Liginde, yeni bir sayfa açıyor. Sende takımını kur ve okulunu temsil et! Seçmelerden Riot Games Espor Sahnesi’nden canlı yayınlanacak büyük finale kadar giden muhteşem bir turnuva heyecanı seni bekliyor!


2019 League of Legends Üniversite Ligi’ne nasıl katılırım?

6-7 Nisan’da gerçekleşecek olan 2019 League of Legends Üniversite Ligi Seçmeleri için 29 Mart tarihine kadar bu bağlantıya tıkla, karşına çıkacak olan üniversitelerden Bartın Üniversitesini seçerek bize ulaş ve takım kaydını, temsilcimize e-posta olarak gönder!


2019 League of Legends Üniversite Ligi Kuralları
ise burada! Kayıtlarından önce kuralları okumanı önemle tavsiye ediyoruz.

Unutma, katılım için son tarih, 6-7 Nisan!

 

Şimdi gelelim 2019 League of Legends Üniversite Ligi ayrıntılarına;


Önemli tarihler:

            Kayıtların başlama tarihi: 22 Mart,

            Üniversite Seçmeleri: 6-7 Nisan,

            Elemeler: 20 Nisan,

            Çeyrek Final ve Yarı Final: 26 Nisan(İlk 8),

            Riot Games E-Spor Sahnesi, Final Maçı: 25 Mayıs!


Ödüller:

  1. Takım: 15.000,00
  2. Takım: 10.000,00 ₺
  3. Takım: 5.000,00 ₺

ve geriye kalan 4. 5. 6. 7. ve 8. takımların oyuncularına 5.000’er RP!


Süreç:

            2019 League of Legends Üniversite Ligi şu süreç ile ilerleyecek:

            Seçmeler: İlk olarak üniversitelerin kendi takımları, kendi üniversitelerini temsil etmek için kendi içlerinde yarışacaklar. Yarışmadan önce her takım, kendi üniversite elçisine ulaşacak ve kaydını yaptıracak. Yarışan takımlar arasından galip gelen takım, üniversitesini temsil etme hakkı ve elemelere girme hakkı kazanacak.

            Elemeler: Üniversitesini temsil eden takımlar, 20 Nisan’daki turnuvaya katılacak ve finallere(çeyrek ve yarı final) kalmak için üç maçlık seri formatında mücadele edecekler. Mücadele sonunda kazanan takımlar, ilk sekize girme hakkı kazanacak.

            Finaller(İlk 8): İlk sekize kalan takımlar, 26 Nisan’da çeyrek ve yarı finallerde üç maçlık seri formatında mücadele edecekler. Bunun yanında üçüncülük maçı da aynı gün, üç maçlık seri formatında oynanacak. Bu maçlar, League of Legends’ın Twitter ve Youtube kanalında canlı yayınlanacak.

            Final: Riot Games E-Spor Sahnesi’nden canlı yayınlanacak olan ve 2019 League of Legends Üniversite Ligi Şampiyonu olmak için kapışacak iki takım, 25 Mayıs’ta beş maçlık seri formatından kupa mücadelesi verecek. Yine bu dev maçta, League of Legends’ın Twitter ve Youtube hesaplarında canlı olarak yayınlanacak.

 


YAZAR
Hakan AVŞAR